Lid worden

Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien de mooiste activiteiten voor een ander, vaak in de buurt en achter de schermen.

Locatie
Hellevoetsluis
Bijeenkomsten
Dinsdagavond
tijdstip
18:30 uur

Impact begint bij onze leden - mensen zoals jij die een wereld zien waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om blijvende verandering te creëren - over de hele wereld, in onze gemeenschappen en in onszelf.

Op clubbijeenkomsten in gemeenschappen over de hele wereld komen onze leden samen om hun banden met vrienden en buren te versterken en hun inzet om levens te verbeteren.

Wie kan meedoen?

We zoeken mensen die iets terug willen doen voor hun gemeenschap.

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie

Als een wereldwijd netwerk dat ernaar streeft een wereld op te bouwen waarin mensen zich verenigen en actie ondernemen om blijvende verandering te creëren, waardeert Rotary diversiteit en kent bijdragen van mensen van alle achtergronden, ongeacht hun leeftijd, etniciteit, ras, huidskleur, capaciteiten, religie, sociaaleconomisch status, cultuur, geslacht, seksuele geaardheid en genderidentiteit.

Hoe kan ik lid worden?

Een Rotaryclub kent overwegend een persoonlijk lidmaatschap, maar bedrijfslidmaatschappen zijn ook mogelijk. Onze club is samengesteld uit personen die actief in het leven staan, in de maatschappij of binnen hun beroepsgroep. Neem contact op met onze secretaris voor meer informatie.

Attendance

Een lid zal voldoende tijd in Rotary moeten kunnen en willen steken. Dit geldt voor het bezoeken van de bijeenkomsten, het vervullen van functies in bestuur of commissies en voor actieve bijdragen op het gebied van de serviceverlening.